Božićna priredba u dječjem vrtiću “Sveta Obitelj”

Dječji vrtić “Sveta Obitelj” i ove godine obilježio je nadolazeće božićne blagdane različitim scenskim nastupima kao što su ples, recitacije, igrokazi i pjesme.

Božićna priredba koja je započela zajedničkom pjesmom održana je 21. prosinca u prostorijama vrtića.

Ravnateljica Caritasovih ustanova za odgoj i obrazovanje dr. sc. s. Kata Ostojić izrazila je dobrodošlicu svim roditeljima i prijateljima vrtića, a posebno je uputila pozdrav umirovljenom kardinalu Vinku Puljiću, zatim načelniku općine Ilidža Nerminu Muzuru, predsjedavajućem općinskog vijeća Tariku Stamboliću, Abidi Kapetanović, višoj suradnici za pedagoške standarde i normative te ostalim predstavnicima Instituta za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Županije Sarajevo. Priredbi je nazočio i ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije dr. sc. vlč. Mirko Šimić.

U okviru ove svečane božićne priredbe kardinal Puljić darovao je načelniku Muzuru i prigodnu zahvalnicu za trud i zalaganje za karitativne projekte koje provodi Caritas Vrhbosanske nadbiskupije, ali i dječji vrtić “Sveta Obitelj”.

Božićna priredba bila je čarobna svečanost za roditelje, bake, djedove i prijatelje u kojoj su sudjelovala djeca svih odgojnih skupina, a bila je i prilika da se roditeljima pokaže sve ono što se s djecom radilo u radosno vrijeme adventa.

Nakon priredbe svi nazočni su zajedno nastavili druženje u dvorištu vrtića gdje su imali priliku počastiti se kuhanim vinom, čajem i različitim slasticama te uživati u božićnoj glazbi i ugodnom društvu. Darovani prihod namijenjen je obnovi dijela igrališta koje će koristiti djeca vrtića, ali i Caritasova produženog boravka i obiteljskog savjetovališta.

Leave a Reply