Ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice SŽ Prvulović u posjetu Caritasu Vrhbosanske nadbiskupije

U utorak 25. svibnja 2021. u Caritasu Vrhbosanske nadbiskupije upriličen je susret ministrice za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice SŽ Ivane Prvulović s ravnateljem Caritasa dr. sc. vlč. Mirkom Šimićem, predstavnicima Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije te članovima Ordinarijata vrhbosanskoga.

Prigodne riječi dobrodošlice uputio je ravnatelj Caritasa vlč. Šimić koji je ukratko predstavio osnovne djelatnosti koje ovaj Caritas svakodnevno provodi na području Sarajevske županije, ali i cijele Vrhbosanske nadbiskupije.

Ministrica je imala priliku čuti o nekim od trenutačnih projekata koji se provode u Caritasu kao što su Pučka kuhinja Jelo na kotačimaTjedan solidarnosti u sklopu kojega imaju dvije akcije: njega starih i bolesnih te Žurna pomoć koja se ogleda u pomoći potrebitima za režije, lijekove, drva…; Migranti na ulici, Dječji vrtić Sveta Obitelj i PRO-Budućnost.

Osim predstavljanja aktivnosti uslijedila je i razmjena informacija o mogućoj budućoj suradnji koja će pomoći korisnicima za poboljšanje uvjeta života u kojima se nalaze.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.