Upis u PU DV Sveta Obitelj i u Produljeni boravak

Počeo je upis djece u PU DV “Sveta Obitelj“ i u Produljeni boravak u Sarajevu koji je otvoren do kraja srpnja 2021. ili dok se ne popune sva mjesta u odgojnim skupinama.
U naš vrtić, koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup, ove godine mogu se upisati djeca jasličke dobi (od jedne do tri godine) i djeca od tri godine do polaska u školu. U Produljeni boravak mogu se upisati školska djeca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Osim toga, upis je počeo i za podružnicu DV „Sveta Obitelj“ na Višnjiku gdje borave djeca jasličke dobi.
Zbog trenutne situacije u vezi COVID-19, ispunjeni obrasci za upis mogu se poslati na vrtićku email adresu vrtic@caritas-sarajevo.ba. Za upis je potrebno ispuniti Obrazac za prijavu koji se nalazi ovdje Zahtjev za upis u produljeni boravak i ovdje: Zahtjev za upis u vrtić. Na ovaj mail možete poslati i upit, ukoliko Vas zanimaju neke informacije prije nego popunite obrazac.
Vrtić redovito radi te je moguće doći u prostorije vrtića i produljenog boravka kako biste dobili sve informacije (uz pridržavanje higijenskih mjera koje su date od nadležnog ministarstva) ili na brojeve telefona 033 471-411 i 063 046 515 svakog radnog dana od 10.00h do 12.00h.
Ovom prilikom, uprava vrtića/produljenog boravka moli roditelje za pridržavanje rokova za upis kako bi pravovremeno imali podatke o svoj djeci koja će dio svog djetinjstva provesti u ovoj ustanovi koja im osigurava kvalitetne uvjete za socijalni, intelektualni, fizički i kreativni rast i razvoj.

Može biti slika sljedećeg: tekst "NADBIORU OBISKUF caritas DJEČJI VRTIĆ U PU „Dječji vrtić Sveta Obitelj", koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup, ove godine mogu se upisati djeca jasličke dobi (od jedne do tri godine) djeca od tri godine do polaska u školu. Upis je počeo za podružnicu DV „Sveta Obitelj" na Višnjiku (adresa: Višnjik 6) gdje borave djeca jasličke dobi. Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 033 471 411 063 046 515 svakog radnog dana od 11.00h do 17.00h. Upis traje do kraja srpnja 2021. SVETA OBITELJ SARAJEVO"